Najlepsze przetwory warzywne

Najlepsze przetwory warzywne
ID produktu: 056547
Zapytaj o produkt
Zbiór 75 sprawdzonych przepisów pochodzących z polskiej tradycyjnej kuchni. Książka zawiera porady od czego zacząć własną produkcję słoików do spiżarni, jak wybierać warzywa oraz w jaki sposób tworzyć przetwory, aby nie straciły swoich walorów zdrowotnych.
Polskie warzywa to prawdziwa skarbnica witamin, źródło zdrowia i bomba dobrego smaku. Wystarczy odrobina soli, szklanka octu, trochę przypraw, kilka słoików i z warzyw można wyczarować moc witamin zamkniętą na dłużej, niż tylko trwa sezon. Przetwory z polskich warzyw to niezwykła głębia smaku i moc aromatów zamknięte w słoikach.
AutorKatarzyna Gubała
ISBN978-83-7401-816-6
Ilość stron192
Format185 x 245 mm
Oprawamiękka
WydawnictwoWydawnictwo Duszpasterstwa Rolników