Odlotowe łakocie

Odlotowe łakocie
ID produktu: 038033
Zapytaj o produkt
W książce znajdują się oryginalne przepisy i cenne wskazówki dotyczące przygotowania ciast, kremów i niezwykłych domowych deserów. Od suflecików z kwiatami lawendy i kremu miętowego z porzeczkami po sfogliatelle ricce i czekoladowe zuccotto. Wszystko, co trzeba wiedzieć, by poczuć się w kuchni jak prawdziwy mistrz cukiernictwa. Klasyczne rogaliki Torcik z ricotty i grysiku Frutta martorana Ciasto z ananasami po kubańsku Smażone ciasteczka kremowe Schiacciata z winogronami Odbiorcy: - miłośnicy wszelkich deserów, zwłaszcza ci lubiący przygotowywać je samodzielnie - osoby szukające niezobowiązującego upominku. Dlaczego warto przeczytać tę książkę? - zawiera niezbędne informacje o sposobach przygotowywania ciast, ciastek i deserów oraz ich najważniejszych składnikach - proponowane przepisy są proste, a jednocześnie ich „rezultat” niezwykle efektowny - staranne opracowanie edytorskie sprawia, że książka od pierwszego spojrzenia rozbudza w czytelniku chęć oddania się kulinarnym przyjemnościom.
ISBN978-83-7660-802-0
Wydanie rok2014
Ilość stron96
ParametryFormat: 190x190 mm
Oprawatwarda
WydawnictwoJedność